IP Telefonija

IP Telefonija


Voice Over Internet Protocol odnosno VoIP predstavlja tehnologiju prenosa govora putem Internet konekcije. Umesto klasičnih bakarnih žica, za prenos govora se koriste savremeni putevi širokopojasnog Interneta. Razlozi koji mogu da Vas opredele za primenu ovog rešenja su zaista brojni, a mi ćemo ovom prilikom navesti samo neke od njih:

● IP Telefonija eliminiše tehnička ograničenja broja lokala u Vašoj kompaniji. Za razliku od većine klasičnih telefonskih centrala, konačno možete da zaboravite na tehnička ograničenja u smislu broja lokala koje je moguće povezati na sistem.

● IP Telefonija omogućava primenu naprednih funkcija koje nije moguće integrisati sa klasičnim telefonskim centralama. Sada možete dokument koji primite na faks automatski da dobijete i na Vaš e-mail. Ovo je samo jedan od primera, a mogućnosti su zaista ogromne.

● Na kraju ćemo navesti i ono šta mnogi operatori uglavnom navode kao najvažniji argument: izuzetno velika isplativost rešenja. Cene poziva prema nacionalnim mobilnim mrežama su značajno povoljnije primenom našeg rešenja, a o cenama menunarodnih telefonskih razgovora da i ne govorimo. Ukupne uštede mogu da budu od 40% do čak 70%, zavisno od strukture Vaših telefonskih poziva. Media Works može da Vam pomogne u razvoju Vaše IP telefonije, koje će biti u potpunosti prilagoneno potrebama Vaše kompanije i Vašeg poslovanja, uz prilagonavanje Vašem budžetu.

Dejan Đorđević 304/07

Vladan Knežica 95/07

Dejan Nikolić 86/07

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: